2013. február 27., szerda

Pezsgő szatén fűző - 6XL méret AZONNAL - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


PEZSGŐ SZATÉN FŰZŐ CSIPKÉVEL
A termék raktáron van 6XL-es méretben, azonnal tudom postázni!
Ha más méretben érdekel a fűző, akkor rendelésre tudom hozni, szállítási idő kb. 2 hét!
A fűző körben hosszában a test vonalát követő műanyag merevítéssel ellátott (10-14 db merevítő fazontól függően), elől kapcsokkal záródik, hátul állítható fűzővel. A fűzőrész alatt ahát szabadon van.
Típus: divatfűző
Szabás: szív íves, normál
Mellív vonala: íves
Merevítés: 10-14 db műanyag merevítő
Hossz elől középen: 39 cm
Külső anyag: brokát (100% poliészter)
Záródása elől: kapcsokkal
Hátpanel: nincs
FIGYELEM! Ha több centit szeretnél karcsúsítani magadon, akkor válassz inkább acélmerevítős fűzőt! A divatfűzők nem alkalmasak karcsúsításra, csak az alakot fogják össze, a kidomborodó hurkácskákat tartják és eltüntetik. A divatfűzőknek sem az anyaguk, sem a merevítésük nem bírja hosszú távon az erőteljes befűzést, mely a fűző károsodását eredményezheti.
A megadott cm-es értékhatárok között áll szépen a fűző, ennek megfelelően próbáld kiválasztani a Neked megfelelő méretet.
A fűző hátul teljesen összehúzott, zárt állapotban ezen méreteknél kisebb. Azzal számolhatsz, hogy a fűző teljesen összehúzott állapotban a mell és csípőbőség kb. 8-10 cm-el kisebb a megadottnál, a derékbőség pedig 4-6 cm-el.
Szívesen segítek, ha bizonytalan vagy a méretválasztásban
Ha pontosan leméred magad, akkor nem kell aggódnod, a fűzőméretet jól meg lehet határozni, akár próba nélkül is!
A derékbőséged legyen a méret meghatározásánál a kiindulási pont!
RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS: A fűző megrendelésére a vételár beérkezése utáni következő rendelésnél kerül sor, mely általában hetente vagy kéthetente történik. Ha sürgős vagy valamilyen időpontra kellene a fűző, akkor mindenképp egyeztessünk, mielőtt leütnéd az aukciót, mert ha épp lecsúsztál a heti rendelésről, akkor tolódik a következőre és emiatt is hosszabb lehet a szállítási idő. Ünnepekkor vagy különleges időjárási körülmények esetén is előfordulhat hosszabb szállítási idő! A megadott szállítási idő tehát az irányadó, de ettől eltérés lehetséges, azonban erről tájékoztatunk!
RENDELÉSI FELTÉTEL: Utánvéttel nem postázunk és a rendelést csak akkor adom le, ha a számlára vagy a postai rózsaszín csekkes átutalás útján a vételár megérkezett. Erre sajnos a rossz tapasztalatok kényszerítenek. Köszönöm a megérését annak, aki licitál!
FIZETÉS: átutalással, közvetlen banki befizetéssel vagy rózsaszín postai csekken a címünkre. Személyes átvételkor készpénzben. Kérlek, hogy a leütött termék árát legkésőbb 10 napon belül rendezd, ellenkező esetben kénytelen vagyok negatív értékelést adni. Ha valamilyen okból később tudsz fizetni, akkor azt mindenképpen jelezd felém!
POSTÁZÁS, ÁTVÉTEL: az érvényben lévő Magyar Posta díjszabása alapján, ajánlott küldeményként előre utalás után. Utánvétellel nem postázunk! Személyes átvételre is van lehetőség Pécsen, Bonyhádon és Bólyban, de ilyenkor előzetes időpont egyeztetést kérek!
KEDVEZMÉNY: Ha 20. 000 Ft felett vásárolsz, akkor a postaköltséget álljuk!
GARANCIA, CSERE: A nálunk vásárolt termékekre 1 hét cseregaranciát biztosítunk. Ha tehát nem megfelelő a méret vagy a fazon, kicseréljük másikra. Ennek feltétele, hogy a Vevő az árut sértetlenül, saját postaköltségére a vásárlást igazoló számlával vagy nyugtával visszaküldje a címünkre. Egyeztetés után megrendelem számára az új terméket. Az ismételt postázási díj a Vevőt terheli.
SZÁMLA: Áfás számla igényedet kérlek, előre jelezd. Minden egyéb esetben a vásárolt fűzőről nyugtát adok.
Kérlek, fentiek tudatában licitálj!
Ha bármi miatt esetleg elégedetlen vagy a termékkel, előbb keress meg a problémáddal és kérlek, ne az értékelésben írd le, hanem beszéljük meg, mindenre van megoldás! Számunkra fontos, hogy a vevő elégedett legyen a termékkel! A NEGATÍV és SEMLEGES értékelés nem megoldás, csak akkor tudok segíteni, ha hozzám fordulsz a problémáddal!
Ha máshol találsz kedvedre való fűzőt, de nálam nem találod, kérdezz rá, mert lehet, hogy meg tudom rendelni!
Rengeteg más fazonom és színem van még, ha van elképzelésed, hogy milyen "álmaid fűzője" írj és megtalálom Neked!
Öltözz szexisen..... érezd magad szexisnek..... légy szexis!!!



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-18 19:21
. Pezsgő szatén fűző - 6XL méret AZONNAL - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése