2013. február 21., csütörtök

AS Roma Kappa 3/4-es nadrág AKCIÓ!!! -20%Off - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az akció Február 28-ig tart vagy a készlet erejéig !!!
2012-es model
100% poliészter. Lapkák a képzelet oldalsó szövet és elütő színű, nincs zseb, hímzett kappa feliratok, transzfer omini Banda, personalizzazioni csapat. AS Roma.
Méretek:
 S, M, L, XL, XXL
VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLITÁSI FELTÉTELEK: A termék előre fizetést követően rendelésre érkezik, a várható szállítási határidő (mivel külföldről(Olaszországból) érkezik): kb. 4 munkanap. A posta kiszállitásának esetleges csúszásáért felelősséget nem tudok vállalni! Kérlek ennek figyelembe vételével vásárold meg a terméket! (A terméket az ellenértékét követően áll módomban megrendelni, a szállítási idő kezdete tehát az utalásod beérkezésének napja! Minnél gyorsabban megtörténik a fizetés annál gyorsabban tudom megrendelni!
ÁLLAPOT: Minden termékem vadonat új, hibátlan termék! Amennyiben lehetséges, úgy a terméket eredeti csomagolásában szállítom, de sajnos a csomagolás a Posta jóvoltából gyűrődhet, törődhet.
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, illetve 7 napon belül a termék ellenértékét nem tudod rendezni, akkor kérlek ne licitálj! Javaslom banki átutalással fizess, de rózsaszín csekkes befizetést is elfogadok, ha a szelvény másolatát megküldöd e-mailben! Kérlek tehát csak akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 7 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén negativ értékeléssel zárom le az üzletet!
FELMERÜLHETŐ PROBLÉMA: Méret probléma miatt cserére nincs lehetőség, ezért ennek tudatában válaszd ki a megfelelő méretet! Pénzt nem áll módunkban vissza fizetni! Kérlek ezek figyelembe vételével vásárolj!
POSTA: A terméket gondosan előzetesen átvizsgálom és csomagolom ezek után adom fel a postán! A költséged Magyarországon belül bárhová ajánlott levélként küldöm ! Utánvétes szállításra is van lehetőség, ennek dijja a posta aktuális dijszabása szerint értendő!
Nagyon szépen köszönöm, hogy benéztél hozzám! Kérlek csak akkor ÜSD LE A TERMÉKET, ha a fenti vásárlási feltételeket elolvastad, megértetted és elfogadod! Ha valami nem egyértelmű a számodra, inkább kérdezz, nagyon szívesen válaszolok! Nagyon szeretnélek ugyanis elégedett vevőim között tudni Téged is!
Javaslom, nézz szét a többi aukcióim között is, telis-tele vagyok márkás, divatos cuccokkal! Új áruk pedig folyamatosan érkeznek, nézz be hozzám rendszeresen! Szeretném, ha TE IS ELÉGEDETT VÁSÁRLÓM lennél! Készletváltozás jogát fenn tartjuk! Ezért kérlek minden esetben érdeklődj előre a termék iránt!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2013-03-13 08:58
. AS Roma Kappa 3/4-es nadrág AKCIÓ!!! -20%Off - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése