2013. február 24., vasárnap

12 db négyzet csillámpor , flitter , RAKTÁRON!! - Jelenlegi ára: 1 270 Ft

12 db-os négyzet alakú flitter szett
RAKTÁRON!
Az egyik legjobban kellendő körömdekoráció világszerte. Használtható akril illetve UV lakkos körmökhöz egyaránt. Felhelyezésnél a jobb hatás elérése érdekében ajánlott fedőréteget alkalmazni.
Mennyiség: 12 db (1 szett)
Méret:  1 mm
További termékeim >>> ITT
Szállításhoz, fizetéshez információk:
A termékeimet én is megrendelem, mert sajnos nem tudok mindenből raktáron tartani. A szállítási idő 7-15 munkanap miután elutaltad a termékek árát.
Minden termékemet postán szoktam feladni. Ajánlottan, elsőbbségivel, LNK-val, légpárnás borítékban. Azért így adom fel, mert az a legfontosabb számomra hogy a vásárolt áru épségben, biztonságban, és sértetlenül megérkezzen a gazdájához. Ehhez tartom magam, és ezen nem változtatom.
A postaköltség attól függ, hogy mennyi terméket vásárolsz és azoknak mekkora a súlyuk. Így ezt, ha vásároltál mindig megbeszélem veled e-mailben vagy telefonon. Ha csak egy terméket vásárolsz (például ezt) akkor a feltüntetett postaköltség az érvényes.
Garancia:
Minden termékemre vállalok garanciát. Ha sérülten érkezik hozzám a vásárolt termék, annak vagy visszafizetem az árát vagy rendelek újat, ezt mindenki maga dönti el. Mindig sérületlen terméket adok postára, gondosan csomagolva. Így miután feladtam és a posta Magyarországon belül hibázik, és sérülést vagy kárt tesz, a termékben azért már nem vállalok felelősséget. De nem kell megijedni ilyenre még sosem volt példa, remélem ezek után sem lesz.
Jutalmak, ajándékok:
Minden kedves vásárlómat, akik 5000 Ft vagy afelett vásárolnak, tőlem szépségápolási termékeket azokat megjutalmazom egy kis ajándékkal, amit a termékével együtt fogok elpostázni. : )



Jelenlegi ára: 1 270 Ft

Az aukció vége: 2013-03-16 06:47
. 12 db négyzet csillámpor , flitter , RAKTÁRON!! - Jelenlegi ára: 1 270 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése