2012. november 23., péntek

Christine Archer-Mackenzie: Kemoterápia alatt - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Vásárlás esetén a leütött terméket Budapesten előre egyeztetett helyszínen, és időpontban személyesen át lehet venni (helyszíni fizetéssel) az ország más területére a Magyar Posta szállítja házhoz.
Termékleírás: Eladó Christine Archer-Mackenzie: Kemoterápia alatt című könyve. A könyv teljesen új, tökéletes állapotú.
Leírás:
Étrendi tanácsok, gyógyító ételek
A kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásaként a betegeknek gyakran megváltozik a szag- és az ízérzékelése, csökken az étvágya, súlyos szájszárazsággal, a száj és a nyelőcső nyálkahártyájának sérülései, fekélyei miatt nyelési nehézségekkel küzdenek. Állandósul a hányinger, a hányás és a hasmenés. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy e kezelések alatt a betegek megtartsák a súlyukat és általános kondíciójuk se romoljon.
Ez a nem mindennapi szakácskönyv összefoglalja a kemoterápia, illetve a sugárkezelés alatti táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és ízletes recepteket gyűjt egybe, amelyek elkészítésével a betegek még élvezni is tudják az étkezést. A mesterszakács ötletei és orvosi, dietetikai kutatások alapján születtek a kötet receptjei, étkezési tanácsai, amelyek nagy segítséget jelentenek a kezelés alatt álló daganatos betegeknek és családjuknak.
A kötet első részében az étkezési nehézségekről olvashat, amelyek a kemoterápia, ill. sugárkezelés során fellépnek. Dr. Christine Archer-Mackenzie szakorvos részletesen leírja a különböző tápanyagok hatását a daganatos betegségekre – bemutatva azokat, amelyek javíthatnak és amelyek ronthatnak a beteg állapotán, és a mellékhatásokat enyhítő jó tanácsokkal látja el az olvasókat.
A második rész több mint 100 ízletes receptet tartalmaz. E szakácskönyvben nem a megszokott fejezetcímeket találjuk, a szerzők – figyelembe véve azt, hogy a beteg pillanatnyi állapotától függően milyen állagú ételt képes elfogyasztani –, olyan fejezetcímeket adtak, mint például Könnyű pépes, Lágy krémes, Puha darabos, Folyékony... A receptek összeállításában gondosan válogatták az összetevőket, kis és a beteg számára elfogyasztható adagokra adták meg a mennyiségeket, de gondoltak arra is, hogy a hozzátartozók is kedvet kapnak az ételekhez, ezért négytagú család számára is meghatározták a hozzávalók mennyiségét. A széles választék és a részletes információk megkönnyítik a döntést, mikor mit kínáljunk a betegnek, milyen étrendet érdemes összeállítani a kezelések alatt. Étvágygerjesztő és a főzéshez is kedvet csináló receptek sokaságát találja a kötetben, ami nagy segítséget nyújt abban, hogy a betegek eleget egyenek, és mindez örömteli, élvezetes lehessen számukra.



Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Az aukció vége: 2012-12-12 22:21
. Christine Archer-Mackenzie: Kemoterápia alatt - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése