2012. november 27., kedd

Body Shop Moringa Milk Body Lotion - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Body Shop-ban vásárolt Moringa illatú Milk Body Lotion. Használt, kb 60%-a van meg. A termék eredeti.
Könnyű, gyorsan felszívódó, tápláló testápoló, ami belülről puhítja és hidratálja a bőrt. - könnyen felszívódik - selymessé és puhává teszi a bőröd - finom fehérvirág illat.
Fő összetevői: méz, sheavaj, kakaóvaj
Fontos:
Privát aukció. Visszaküldési lehetőség csak abban az esetben van, ha a kapott árunak olyan hibája van, amit nem jeleztem a termékleírásban, egyéb esetben (nem ilyennek képzeltem, más a színe, nem áll jól, igazából nincs is szükségem rá, stb... ) nem áll módomban visszavásárolni a terméket. Vedd figyelembe, hogy a ruhákat kiterített állapotában mérem, felvéve másképp állhat, máshova eshet a ruha hossza a testalkattól függően.
Személyes átvételre sajnos már nincs lehetőség Budapesten. Ajánlottan postázok, de kérésre, és saját felelősségre simán is feladom a terméket. Amennyiben több terméket vásárolsz a postaköltség összevonható a mindenkori érvényes postai díjszabás alapján.
Az aukció zárása után 5 munkanapon belül várom a termék + postai díj átutalását a teszvesz/vatera értesítője alapján. Ettől előzetes egyeztetés és megállapodás esetén természetesen eltérhetünk.


Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2012-12-15 20:45
. Body Shop Moringa Milk Body Lotion - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése