2012. december 23., vasárnap

THE ONE bináris/led karóra AKCIÓ! -55% - KT1109R1 - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Egy extravagáns fantáziaszülemény, a bináris órák legmegbízhatóbb gyártójától..  A puha koptatott valódi bőr óraszíj, a téglalap kialakítású barna számlap és a csodálatosan világító piros LED-ek az első digitális órák hangulatát idézi fel ezzel az art dizájn bináris órával!
TOVÁBB SPÓROLVA::: 3 vagy több - bármelyik általam hirdetett The One LED óra vásárlása esetén, egységesen 15000 HUF/darab az ár..
Technikai paraméterei:
Órafoglalat típusa:  rozsdamentes acél
Órafoglalat színe: barna
LED színe: piros
Számlap: barna
Óracsat/óraszíj típusa:  valódi bőr koptatott RETRO
Szélessége: 38. 50 mm
Hosszúsága: 48. 00 mm 
Vastagsága: 11. 35 mm
Vizállóság: 3 Atm 100m
A LED-ek 5mp-ig világítanak a gomb megnyomása után.
Az eredeti ára: 44. 900 HUF helyett..
További modellek a többi aukcióm között! Kérem, tekintse meg azokat is..
A THE ONE teljesen eltér a megszokott hagyományos óramárkáktól.  Egy merészen újszerű időmegjelenítés, ami a bináris számrendszert veszi alapul,  kitűnő minőségű gyártási technológiával, a legkorszerűbb LED kijelző technológiával,  illetve világszínvonalú dizájnnal, az egyetlen, ami újító és innovatív kollekciót kínál..
A THE ONE egyetlen órához sem hasonlítható. „ Dobozból kipattant” kivitelezésével és egyedülálló formájával új divatot teremt, mellyel hűen tükrözi a gyors ütemben haladó cyber világot. Egy elegáns márka, mely arra ösztönöz, hogy gondolkodj, valamint,  hogy az önmegvalósítás magasabb szintjére lépj.  Egy olyan világban, ahol az órasokkal többet mond, mint csupán az időt, mindenki csuklóján ott a helye a THE ONE bináris órának!
Kérlek, csak akkor nyomj a vásárlásra, ha valóban szándékodban áll megvenni, mert visszalépés esetén negatív minősítést kell adnom..


Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-10 11:35
. THE ONE bináris/led karóra AKCIÓ! -55% - KT1109R1 - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése